Apie MÖLLER’S

Pagaminti kokybišką produktą įmanoma tik iš pačių geriausių žaliavų. Skystas MÖLLER’S menkių kepenų aliejus išgaunamas iš šviežių arktinių menkių, žvejojamų šaltuose ir švariuose Norvegijos jūros vandenyse, Lofoteno įlankoje. Šiame regione neršti atplaukiančios menkės vertinamos dėl švarios aplinkos, kurioje jos gyvena, ir dėl didelės omega-3 riebalų rūgščių koncentracijos jų organizme bei natūralių vitaminų D ir A gausos.

Omega-3 riebiųjų rūgščių EPR ir DHR yra ir skystuose žuvų taukuose, ir kapsulėse. Pagrindinis skirtumas tarp skystų žuvų taukų ir kapsulių – žaliavos kilmė ir gamybos būdas. Skystieji MÖLLER’S žuvų taukai – tai natūralus menkių kepenų aliejus, išgaunamas iš šviežių menkių kepenų. Tuo tarpu gaminant kapsules, omega-3 riebalų rūgštys išgaunamos ne tik iš menkių, bet ir iš kitų omegomis turtingų žuvų – ančiuvių ar sardinių.

Menkių kepenų aliejuje esantys vitaminai A ir D yra natūralūs, žuvies organizme besigaminantys vitaminai. Į kitų žuvų taukų produktus vitaminų pridedama gamybos metu.

Kuriuos produktus rinktis, priklauso ir nuo vartojimų įpročio. MÖLLER’S asortimente – produktai skirtingiems norams ir poreikiams.

Taip, vienu metu galima derinti keletą MÖLLER’S produktų. Tik reikia būti atidiems ir atkreipti dėmesį į produktuose esančių riebaluose tirpių vitaminų A, D ir E kiekį. Jų paros normos viršyti nereikėtų.

Maistinių medžiagų lentelėje nurodomus DHR ir EPR kiekius užtikrina standartizuotas kiekvienos produkto formulės gamybos procesas. Laboratorijose tikrinant maistinių medžiagų kiekius, nukrypimų nuo deklaruojamų produktų etiketėse kiekių nėra pasitaikę.

Toksinų, sunkiųjų metalų ir kitų galimų taršalų kiekiai MÖLLER’S produktuose yra tikrinami „Eurofins“ laboratorijose.

MÖLLER’S produktai yra maksimaliai išvalyti nuo jūroje esančių ir į žuvų organizmą patenkančių teršalų. Visa sužvejota žaliava apdirbama tik MÖLLER’S gamykloje Norvegijoje, neperkeliant gamybos į pigesnes pasaulio šalis. Taip siekiama užtikrinti aukščiausią MÖLLER’S produktų kokybę, akylai sekti gamybą ir taikyti griežčiausią kokybės kontrolę.

Kol žuvis iš jūros patenka į produktų pakuotes, kokybė patikrinama net 8 kartus. MÖLLER’S reguliariai organizuoja ir „trečiosios šalies“ kokybės kontrolės testus, kuriuos atlieka nepriklausomos agentūros. Taip garantuojama aukščiausia produktų kokybė.

MÖLLER’S vidiniai reikalavimai žaliavos kokybei yra žymiai aukštesni nei Europos standartai. Žaliavos valymas vykdomas keliais etapais, užtikrinant, kad gamyklą palieka tik švieži, švarūs, oksidacijos nepaveikti produktai, o kokybiniai tyrimai atliekami kiekvienai gaminamai partijai.

MÖLLER’S produktus gali saugiai ir pastoviai vartoti ir vaikai, ir suaugusieji.

Nėščioms ir žindančioms moterims ypač svarbu gauti pakankamai riebalų rūgščių omega-3 ir vitamino D, kurių yra žuvų taukų sudėtyje. Vitaminas D yra būtinas kalciui įsisavinti, o tai svarbu vaisiaus skeleto vystymuisi. MÖLLER’S žuvų taukų sudėtyje yra itin daug omega-3 riebalų rūgšties DHR, kurios reikia vystantis vaisiaus bei kūdikio galvos smegenims ir tinklainei.

Mažiems vaikams gali būti sunku nuryti kapsulę, yra pavojus užspringti. Todėl bus geriau, jei vaikams iki 3 metų duosite skystus žuvų taukus. Taip ne tik garantuosite, jog vaikas gaus reikiamą omega-3 kiekį, bet ir įpratinsite vaiką gerti skystus žuvų taukus.

Žuvų taukų kapsulėse yra gryni žuvų taukai. Alergija žuvies produktams pasireiškia tada, kai organizmas reaguoja į žuvies baltymus (alergenus). Šiuolaikiniais tyrimo metodais baltymo likučių menkių kepenų aliejuje nerandama. Tačiau teorinė galimybė, jog produktas sukels alerginę reakciją, gali būti. Jei esate alergiški žuviai, dėl MÖLLER’S produktų vartojimo pasitarkite su savo gydytoju.

Taip. Riebalų rūgštys DHR ir EPR, kurios yra pagrindinės MÖLLER’S produktų veikliosios sudedamosios dalys, yra vienos labiausiai tyrinėtų maistinių medžiagų pasaulyje.

MÖLLER’S produktus galima vartoti ryte ir vakare, su maistu ir po valgio. Patarimas: jei jus vargina skrandžio refliuksas (kai skrandžio turinys pakyla į stemplę), žuvų taukus išgerkite prieš eidami miegoti.

Žuvų taukuose nėra jokių konservantų. Atidarytą buteliuką laikykite šaldytuve, žuvų taukus rekomenduojama suvartoti per 5 savaites. Ilgiausias atidaryto buteliuko laikymo terminas – trys mėnesiai. Žuvų taukų kapsules reikia suvartoti iki nurodyto galiojimo termino.

Renkantis žuvų taukų produktus labai svarbu gamintojo patikimumas ir omega-3 riebalų rūgščių kiekis rekomenduojamame vartoti produkto kiekyje. Priklausomai nuo produkto kokybės, tūkstantyje miligramų žuvų taukų omega-3 kiekis gali svyruoti nuo 30 iki 65 proc. Todėl renkantis svarbu žiūrėti į produkto sudėtį, kokia tiksliai yra omega-3 koncentracija rekomenduojamoje vartoti paros dozėje.

Naujienlaiškis

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį ir pirmieji gaukite naujausius pasiūlymus bei akcijas tiesiai į el. pašto dėžutę.

Sutinku gauti naujienlaiškius.

Prekė buvo įdėta į krepšelį!
, Apie MÖLLER’S, Careshop.lt