Prekės pristatomos per 2-4 d.d.Nemokamas pristatymas Lietuvoje, perkant už 30€ ir daugiau (išskyrus Kuršių Neriją).
Vitaminas C dažnam asocijuojasi su imunitetą stiprinančiu preparatu, kurį naudojame kovodami prieš peršalimo ligas. Tačiau šis vitaminas dalyvauja ir kituose organizmo procesuose. Vitaminas C, dar vadinamas askorbu arba askorbo rūgštimi, organizme veikia kaip antioksidantas ir apsaugo organizmo ląsteles nuo laisvųjų radikalų žalos. Jis taip pat svarbus baltymo kolageno gamybai, kuris padeda žaizdoms gydyti ir puoselėja odos grožį.
Vitaminas C daugeliui asocijuojasi su geltona citrina, tačiau tai ne vienintelis vitamino šaltinis. Daugiausiai šio vitamino yra vaisiuose ir daržovėse:
Natūraliai aprūpinti organizmą vitaminu C nėra taip paprasta. Juk suvalgyti kelias citrinas yra pernelyg rūgštu! Be to, didelis citrusinių vaisių kiekis gali dirginti skrandį. Jeigu brokolius ar paprikas valgysite ne žalias, o keptas, troškintas ar kitaip termiškai apdorotas – šiose daržovėse taip pat sumažės organizmui reikalingų vitaminų. Tad jeigu jaučiate silpstantį imunitetą, rūkote, susižeidėte, vartojate geležies preparataus, vitamino C rekomenduojama vartoti papildomai.